Atenció! Aquest lloc utilitza galetes i tecnologies similars

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber-ne més

Accepto

Des del Club Excursionista Maçanetenc t'informem que la nostra pàgina web utilitza galetes per mesurar i analitzar la navegació dels nostres usuaris. Les galetes són uns arxius que s'instal·len a l'equip des del qual accedeixes a la seva la nostra web amb les finalitats que es descriuen en aquesta pàgina. L'aplicació que utilitzem per obtenir informació de la navegació, mesurar i analitzar l'audiència és Google Analytics www.google.com/analytics/

Aquesta aplicació ha estat desenvolupada per Google i ens presta el servei de mesurament i anàlisi de l'audiència de les nostres pàgines. Així ella mateixa pot utilitzar aquestes dades per millorar els seus propis serveis i per oferir serveis a altres empreses. Pots conèixer aquests altres usos des dels enllaços indicats.

Aquesta eina no obté dades sobre el teu nom o cognoms ni de l'adreça postal des d'on et connectes. La informació que obté està relacionada amb el nombre de pàgines visitades, l'idioma, xarxa social en la qual es publiquen les nostres notícies, la ciutat a la qual està assignada l'adreça IP des de la qual hi accedeixes, el nombre de nous usuaris, la freqüència i reincidència de les visites, el temps de visita, el navegador i l'operador o tipus de terminal des del qual es realitza la visita.

Aquesta informació la fem servir per millorar les nostres pàgines, detectar noves necessitats i valorar les millores a introduir amb la finalitat de prestar un millor servei als usuaris que ens visiten adaptant per exemple als navegadors o terminals més utilitzats.

Per permetre, conèixer, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el teu equip pots fer-ho mitjançant la configuració de les opcions del navegador en el teu ordinador. Per exemple pots trobar informació sobre com fer-ho en el cas que facis servir com a navegador:

Firefox desde http://support.mozilla.org/es/products/firefox/cookies

Chrome desde http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647

Explorer desde http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9

Safari desde http://support.apple.com/kb/ph5042

Benvinguts a la web del Club Excursionista Maçanetenc. Continuem afegint nous contiguts i seccions, es per això que potser en trobareu de buides, manca de funcionalitats o fins i tot algún error. De mica en mica anirem omplint de continguts i ampliant els serveis que us poguem donar des d'aquí.

Si esteu accedint des d'un dispositiu mòbil és possible que no pugueu visualitzar tots els continguts correctament. Esperem poder solucionar el problema en breu.

No dubteu a fer-nos arribar les vostres opinions, els vostres suggeriments, comentaris o continguts que creieu que hauríem de tenir en compte, a través del formulari de contacte o directament al nostre email.

Gràcies.